Vervoersplanning

Al meer dan 20 jaar een begrip binnen het personenvervoer in Nederland. Ontdek welke waarde de producten van Korton toevoegen aan uw bedrijf.

Optimaliseer uw taxidienst voor meer opbrengsten

Om een goede planning te maken heeft u overzicht nodig. Daarom brengen wij alles, van rit aanname tot aan facturatie, samen. Wij kennen de dynamische omgeving van de taxicentrale. Hierom zorgen we er voor dat alles op elkaar is afgestemd.

Met de applicatie WinTax heeft u de meest geavanceerde centralesoftware in de taximarkt. Het plannen van ritten, personeel en voertuigen is in WinTax heel eenvoudig. Dat zorgt ervoor dat u niet alleen vooruitgang op de planning ervaart, maar ook dat de administratie veel gemakkelijker wordt.

Met de applicatie Korton Regie heeft u het meest robuuste vervoersregie systeem. De in- en uitvoer van complexe vervoerscontracten wordt voor u bewaakt, zodat de financiële afwikkeling gemakkelijk voor u gedaan kan worden.

WinTax

Korton Regie

Met het mobiliteitsplatform Korton Regie wordt de regie van groeps- en doelgroepenvervoer gefaciliteerd. Door de continue bewaking van de complexe beleidsregels van de opdrachtgever enerzijds en de uitvoer door onderaannemers anderzijds, wordt de tevredenheid van opdrachtgevers en reizigers vergroot.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay