Architectuur & Design

Innovatie zit in ons bloed, samen met u bedenken en ontwikkelen wij uw voorsprong

Strategisch IT partner

Korton is een merk dat staat voor kwaliteit. Dat bewijzen wij keer op keer met onze uitgebreide producten. Onze producten en innovaties worden dagelijks verfijnd en uitgebreid door onze mensen. Zij beschikken daardoor niet alleen over de nodige technische kennis, maar zijn ook gedreven om een succesvol product neer te zetten in uw marktsegment.

Wij realiseren ons dat je af en toe als onderneming net even een stapje verder wilt, net dat verschil wil maken om een contract binnen te halen of uw klant nog efficiënter en beter te kunnen bedienen. Daarmee kunnen onze mensen helpen, wij zijn dagelijks bezig voor onze klanten met procesoptimalisering, verfijning, koppelingen en standaarden. Daarmee bezitten wij de kennis, ervaring en de middelen om samen met u verder te denken en uw ideeën snel en goed te realiseren.

Software Architect
Onze software architecten hebben jarenlange ervaring in het bouwen van gedegen producten. Tijdens de inventarisatie van uw ideeën gaat de software architect nadenken over welke technische componenten gebruikt kunnen worden. De architect put hierbij uit zijn bestaande kennis van de toepassingen uit de markt en doet onderzoek naar de reeds voorhanden zijnde componenten. Hij brengt de relaties tussen de verschillende systemen in kaart en maakt een compleet ontwerp van de te realiseren oplossing. Tevens identificeert hij de nieuw te ontwikkelen bouwstenen en plaatst deze in het ontwerp.

Het ontwikkelen van een applicatie is natuurlijk een verre van statisch proces, daarom is de software architect van begin tot eind betrokken. Hij analyseert veranderverzoeken en past indien nodig het ontwerp aan. Ook adviseert hij de stakeholders en de ontwikkelteams over technische vraagstukken en geeft sturing aan het implementatie traject.

Business Analist
Onze business analisten kijken samen met u naar uw bedrijfsprocessen. Zij inventariseren uw behoefte en vertalen deze naar oplossingen. Vanuit hun ervaring, met eerdere ontwikkelingen en implementaties, brengen onze business analisten een heleboel kennis mee. Daarmee zijn ze in staat om uw bedrijfsprocessen onder de loep te nemen en te optimaliseren.

Wij helpen u om uw ideeën concreet te maken en doen voorstellen voor mogelijke innovaties. Wij helpen met het in kaart brengen van de exacte behoefte. De business analist maakt de vertaalslag van het bedrijfsproces naar de technische implementatie. Zij bouwen de brug voor u naar de technische mensen. Zij spreken beide talen en zijn in staat om een team van technische mensen direct aan te sturen en om alle blokkades weg te nemen.

Agile Project Aanpak
Samen creëren. Wij hanteren een hands-on aanpak in software ontwikkeling. Daarvoor gebruiken wij de “Agile Project Management” methode. Door deze methode bent u als klant samen met uw medewerkers continu betrokken bij het gehele proces. Door deze aanpak is er een duidelijke rolverdeling en volledige transparantie, waarbij u als klant ten alle tijden op de hoogte wordt gehouden en natuurlijk betrokken wordt bij iedere beslissing. Binnen het projectteam bent u 1 van de deelnemers met uw eigen specialisme, daardoor wordt de juiste informatie gedeeld op het juiste niveau en houden wij samen met u de controle.

Het team
Afhankelijk van uw wens en het uiteindelijke ontwerp kunnen wij u ondersteunen in het bouwen van een oplossing. Dat kan door het leveren van onze analisten, architecten en ontwikkelaars. Wij beschikken namelijk over teams die alles weten over onze systemen en onze markt. Maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze kennis en expertise zodat u samen met onze mensen een ontwikkel- en/of designteam kunt laten begeleiden.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay