Adviesdiensten

Bepaal samen met ons de juiste functionele strategie van uw totaal oplossing

Met elkaar de juiste functionele inrichting bepalen voor uw mobiliteitsvraagstuk

De verschillende software-oplossingen van Korton ondersteunen u bij de automatisering van cruciale processen binnen uw gehele bedrijf. Hiertoe bieden al onze oplossingen een breed scala aan functionaliteiten. Met een goede inrichting van de software en een goed gebruik van deze functionaliteiten legt u de basis om onze oplossingen optimaal voor u te laten werken. Om tot een optimale inzet te komen van onze producten zijn de Consultancy Services van Korton onmisbaar.

Niet alleen ondersteunen onze consultants u bij het implementeren en inrichten van onze oplossingen. Ze helpen u met het meest effectieve en efficiënte gebruik van onze producten. Dit doen zij bij de implementatie, maar ook op basis van maandelijks terugkerende afspraken bij u op locatie om zo de vinger aan de pols te houden en u tijdig te ondersteunen bij vragen en ideeën.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze consultants
Onze consultants hebben allemaal veel ervaring opgedaan in de praktijk. Zij zijn volledig op de hoogte van alles wat er speelt in de branche. Dat gecombineerd met kennis omtrent techniek en automatisering zijn zij optimaal in staat u te helpen bij het optimaliseren en automatiseren van uw processen en het efficiënter maken van uw bedrijfsvoering.

Daarnaast kunnen zij samen met u nadenken over uw bedrijfsvisie, mogelijke aanbestedingen of andere projecten. Samen met u maken zij plannen over de inzet van software en bedenken zij nieuwe functionaliteiten die u en uw medewerkers in staat stellen het werk beter te doen en daarmee de basis te leggen voor verdere groei van uw organisatie. Dit doen zij op projectbasis, eventueel met gedegen projectmanagement. Neem contact met ons op, zodat wij ook met u eens vrijblijvend kunnen nadenken over hoe we uw bedrijf een stap verder kunnen brengen.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay