Consultancy Services

Het adviseren van onze klanten in mobiliteit transformatie vraagstukken

Wij nemen samen met u die extra stap binnen uw mobiliteitsvraagstuk

Korton ontwikkelt al sinds decennia vooruitstrevende oplossingen voor de mobiliteitssector en personeelsplanning. Dit doen we samen met onze mensen. Dag in, dag uit wordt er hard gewerkt om die stap vooruit te blijven lopen. Voor onze klanten en vooral samen met onze klanten.

Onze mensen hebben allemaal verschillende expertises. Er wordt voortdurend doorontwikkeld met onze kundige developers, die samen met onze architecten nieuwe inzichten omzetten in disruptieve software. Voor de optimale inzet van deze software, beschikken wij over doorgewinterde consultancy services. Onze consultants ondersteunen onze klanten bij het dagelijkse proces maar ook om de bedrijfsvoering nog verder te verfijnen.

Op het moment dat de situatie daar om vraagt, kunnen wij terugvallen op onze slagvaardige projectmanagers, die zorgen dat communicatie en leiding bij projecten vlekkeloos verloopt.

Advies

Architectuur & Design

Uw mobiliteit beleid en strategie plannen vertalen naar een technologie strategie? De specialisten van Korton helpen u hier graag bij.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay