Onze visie op MaaS

Mobility as a Services - MaaS is al nu, maar waar gaat de reis heen?

Disruptieve technologie verandert mobiliteit in de nabije toekomst

“Onze organisatie van specialisten levert kennis, advies en oplossingen op elk aspect van MaaS, voor (de)centrale overheden en marktpartijen die verregaande behoefte hebben aan ondersteuning bij het oplossen van hun mobiliteitsvraagstukken. Hierin staat de reiziger, met hun behoefte aan vrijheid en flexibiliteit met behoud van kwaliteit, centraal.”

MaaS is een wereldwijde trend
MaaS is dichterbij dan menigeen denkt. Grote bedrijven in de vervoers-, de automotive- en de assurantiesector verdiepen zich in geïsoleerde aspecten van toekomstbestendig personenvervoer. Vrijwel iedere dag is er een evenement te vinden op de wereld waar gesproken wordt over MaaS en/of Smart Mobility. Wij bezoeken sommige van deze evenementen om ervaringen uit de wereld mee te nemen naar Nederland.

Wij verwerken de ervaringen voor onszelf tijdens MaaS visie-dagen en delen deze met klanten, tijdens MaaS klantendagen. Ook leren we samen met partners over de creatie van MaaS. Door in gesprek te gaan creëren we bewustzijn bij bestaande klanten en leren we partijen kennen om de nu nog ontbrekende verbindingen te verkennen. Binnen de informatietechnologie is voldoende kennis aanwezig om die verbindingen te realiseren.

Wij nodigen partijen graag uit om met ons de uitdaging aan te gaan. Om samen te sparren en vorm te geven aan een integraal platform dat het personenvervoer in 2020 echt tot MaaS maakt.

Ontdek met ons

Onze visie op Mobility as a Service

Ontdek bij ons de toekomstige trends, ontwikkelingen en onze visie binnen de mobiliteit

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay