Mobility as a Service - MaaS

Ontdek bij ons de toekomstige trends en disruptieve ontwikkelingen en onze visie binnen de mobiliteit

Sluit aan bij Mobility as a Service met Korton en vergroot uw voorsprong op de concurrentie

Korton heeft in de afgelopen decennia krachtige mobiliteitsoplossingen ontwikkeld waarmee de regie en aansturing van personenvervoer sterk is vernieuwd. Dit is mogelijk gemaakt in samenwerking met onze klanten en partners. Door onze kennis en expertise binnen de mobiliteitssector, zijn wij als geen ander op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden omtrent nieuwe mobiliteitsvormen.

Mobility as Service lijkt in de kinderschoenen te staan, maar dat is maar ten dele waar. Al sinds jaren leveren wij voor én samen met onze klanten en partners een hoogstaand online platform dat de kern is voor elk Mobility as a Service-platform. Of het nu gaat om de aansluiting met de gebruikers, de regie, de eventuele budgetbewaking of de compleet geautomatiseerde financiële afhandeling, Korton heeft met al deze aspecten een zeer ruime ervaring.

Mobility as a Service: nog volop in ontwikkeling

Doordat er verschillende partijen betrokken zijn bij de totstandkoming – en het succes – van Mobility as a Service, is het een complexe ontwikkeling die we bij Korton op de voet volgen. We bezoeken met regelmaat gerelateerde kennisevenementen, hier en in het buitenland, en zijn zodoende de ideale partner om uw bedrijf te laten aanhaken op Mobility as a Service. Daarnaast zijn we ruim 20 jaar actief in de personenvervoerbranche. Hiervoor hebben we een platform ontwikkeld voor vele verschillende vormen van contractvervoer voor burgers die recht hebben op (ondersteuning bij) vervoer. Via ons platform kunnen zij op zoek naar een voor hun geschikte vervoersmethode. Dit zou je de voorloper van Mobility as a service kunnen noemen. Het is bij ons platform technisch mogelijk om er meer vervoerspartijen op te laten aansluiten, waardoor het voor een bredere doelgroep interessant wordt. Hiermee hebben we binnen Korton een belangrijk onderdeel klaar om Mobility as a Service concreet vorm te geven.

Neem contact op

Onze visie op Mobility as a Service

Ontdek bij ons de toekomstige trends, ontwikkelingen en onze visie binnen de mobiliteit.

Lees meer

Integrale mobiliteitsdienstverlening met Mobility as a Service?

Mobility as a Service: een alsmaar bekender wordende term in de vervoersbranche. Mobility as a Service (MaaS) staat voor het integraal aanbieden van mobiliteitsdiensten, zodat de gebruiker weet hoe hij of zij het beste van A naar B kan komen en van welke mobiliteitsvormen gebruik gemaakt kan worden. Of het nu gaat om een huurauto, deelauto, fiets, openbaar vervoer, taxi, etc. Met Mobility as a Service krijgt u voor elk mobiliteitsvraagstuk de beste oplossing gepresenteerd waarbij rekening gehouden wordt met uw persoonlijke voorkeuren voor snelheid, comfort en kosten.

Mobility as a Service vraaggestuurde mobiliteitsoplossingen

MaaS betekent veel meer denken vanuit de vervoersbehoefte, in plaats van de vervoersaanbod. Nieuwe technologieën dragen zorg voor het verbinden van diverse vervoersvormen. Hierdoor ontstaat er een betere, integrale en meer flexibele oplossing voor vervoersvraagstukken.

Integreer Mobility as a Service met Korton

Wilt u ook inhaken op Mobility as a Service? Als ondernemer in de vervoersbranche heeft u daar een kundige partner voor nodig. Een partner die deze beweging door en door kent en daarbij zorg draagt voor een succesvolle lange termijn ontwikkeling van MaaS.

Korton is daarom de ideale samenwerkingspartner om deze ontwikkeling succesvol te integreren in uw onderneming. In onze visie op MaaS kunt u lezen hoe we deze ontwikkeling op de voet volgen en welke impactvolle bijdragen we leveren aan verdere groei.

Bent u benieuwd wat Korton kan betekenen voor u en uw organisatie? Het is mogelijk om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan en te sparren over wat deze ontwikkeling nu – en in de toekomst – voor uw organisatie kan betekenen. Neemt u contact met ons op.

Sluiten
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay