Mobility as a Service

Gebruik onze expertise op reis in de digitale transformatie in personenvervoer

De Trend

Opkomende deeleconomieën bieden nieuwe mogelijkheden. De trend is erop gericht dat we bezittingen niet altijd volledig gebruiken. Delen en collectief consumeren staat centraal. Dankzij het sharing economy-principe veranderden spelers als Airbnb en Spotify de afgelopen tien jaar de hotel- en muziekindustrie. Deze verandering gaat ook de mobiliteit raken. Autobezit wordt minder aantrekkelijk als je mobiliteitsdiensten ook kunt afnemen bij serviceproviders. Deze serviceproviders faciliteren je reis van deur tot deur. Mobility as a Service, ofwel MaaS, gaat ons mobiliteitssysteem rigoureus veranderen.

Doet uw organisatie echt mee in het MaaS eco-systeem?
Ontdek de mogelijkheden die strakke Regie en Planning van vervoer voor uw organisatie kunnen hebben. De mobiliteitsmarkt is in beweging, het sleutelwoord is “verbonden zijn”. Het is noodzakelijk in de huidige markt om tijdig de juiste informatie op de juiste plek te hebben. Wij helpen u daarbij.

Zijn uw mensen flexibel inzetbaar?
In een dynamische veranderlijke omgeving is de bereikbaarheid van uw mensen onontbeerlijk. De wereld verandert, iedereen is onderweg. De smartphone is een must om flexibel te kunnen werken. Een update naar de juiste persoon op het juiste moment doet wonderen. Laat uw mensen het werk voor u doen door samen te werken en te plannen. Hoe gaat uw organisatie om met personeelsplanning? Heeft u voldoende inzicht? Wij helpen u daarbij.

Wij bieden oplossingen
Door onze jarenlange expertise in uw branche zijn wij op de hoogte van de uitdagingen. Wij leveren u oplossingen. Wij leveren u geen producten waar u zelf mee aan de slag moet om het in te richten. Wij kennen uw processen en denken met u mee. Onze specialisten maken samen met u een plan dat past bij uw huidige en toekomstige uitdagingen.

The Journey

Ontdek onze diensten

Ga direct naar onze slimme
oplossingen en services

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay