korton ict oplossingen
Welke clouddienst past het beste bij u: public, private of hybrid?
VRAAG WHITEPAPER AAN

Public cloud: Microsoft Azure

Flexibele public cloud oplossing met zeer veel mogelijkheden en desgewenst hoge security diensten.

 

Microsoft Azure

Korton maakt voor de public cloud gebruik van Microsoft Azure. Dit is een eersteklas, open, flexibel en relatief kostenvriendelijk platform voor cloudcomputing. Het is een stabiel en krachtig platform. Wanneer u uw applicaties en data onderbrengt in Microsoft Azure kunt u naar behoefte meer of minder ruimte gebruiken.
 

Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen private, public en hybrid cloud? Dit leest u in ons whitepaper.

VRAAG WHITEPAPER AAN
 

 

 
De hardware in de public cloud is eigendom van Microsoft. Uw data staan op de diverse datacenters van Microsoft, maar worden wel desgewenst beschermd door middel van Kortons eigen beschermende netwerkdiensten. Voor het beheer van uw applicaties hebt u met de leverancier een Service Level Agreement afgesloten. Wij richten de public cloud servers in voor deze applicaties en zorgen ook voor de beveiliging ervan.

 

Public CloudEnd-to-end beveiliging op de public cloud

Ondanks het open karakter van Microsoft Azure, biedt Korton toch een end-to-end beveiliging. Waar uw medewerkers ook aan het werk zijn, ze doen dat altijd achter de EdgeProtect firewall. Al uw dataverkeer van en naar de public cloud loopt via het beveiligde Kortonnetwerk. Wij kunnen zo Microsoft Azure veilig leveren via iedere provider of desgewenst via meerdere providers. Net als alle andere cloud diensten van Korton is ook de public cloud solution kwalitatief geborgd door ISO 27001, dé standaard voor informatiebeveiliging.

 

Flexibel

Met een maximale flexibiliteit bepaalt u zelf wat u in de public cloud wilt onderbrengen. Deze biedt u alle ruimte voor niet-bedrijfskritische applicaties, data en storage zoals uw test- of ontwikkelomgeving. Andere applicaties en data kunt u onderbrengen in de private cloud of op locatie. Zo stelt u bij Korton uw eigen ICT-infrastructuur samen.

 

Hoe die infrastructuur er ook uit komt te zien, wij kunnen uw public cloud naadloos integreren met uw private cloud of met uw IT-omgeving op locatie.

 

De storagecapaciteit die Korton biedt, groeit of krimpt probleemloos mee met uw behoefte.

 

Eén aanspreekpunt

Om u deze cloud solutions te kunnen bieden, maakt Korton gebruik van geavanceerde apparatuur en software, geleverd door onze partners Cisco, NetApp, EMC, VMware en Microsoft. Alle componenten van de infrastructuur die wij u in de public cloud aanbieden, vallen onder de verantwoordelijkheid van Korton. U hebt dus maar één aanspreekpunt en wordt nooit van het kastje naar de muur gestuurd.

 

Wilt u meer informatie over onze diensten? Als u onderstaand formulier invult, nemen wij contact met u op.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.