korton ict oplossingen
Welke clouddienst past het beste bij u: public, private of hybrid?
VRAAG WHITEPAPER AAN

Private cloud: Cisco Certified TWIN Datacenter

Uw data gecontroleerd en optimaal beschikbaar in de private cloud met de flexibiliteit en veiligheid die u verwacht.

 

Optimale beschikbaarheid

Private CloudDe private cloud is voor u dé oplossing wanneer u een virtuele IT-omgeving wilt samenstellen die volledig voldoet aan uw eigen wensen en die een optimale beschikbaarheid van uw applicaties en data garandeert. Uw data en applicaties staan alle in het Cisco Certified TWIN Datacenter, gerealiseerd met geavanceerde apparatuur en software. Dit TWIN Datacenter bestaat in feite uit twee gekoppelde datacentra. Bij uitval van één datacenter draaien alle servers en data op de tweede locatie door. Alle netwerkverbindingen zijn dubbel uitgevoerd en end-to-end beveiligd. Dankzij deze unieke constellatie gaat ook bij een eventuele storing niets verloren. De Korton IT-infrastructuur blijft volledig voor u beschikbaar. De continuïteit van uw business is daardoor gegarandeerd.

 

Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen private, public en hybrid cloud? Dit leest u in ons whitepaper.

VRAAG WHITEPAPER AAN

 

 

 

 
Natuurlijk kunt u ook uw eigen private cloud vormen. Dan is de hardware uw eigendom. Bij outsourcing van het ICT-beheer en -onderhoud aan Korton, gelden ook voor uw eigen private cloud onze veiligheidsgaranties.

 

Met de private cloud oplossing van Korton hebt u optimaal de beschikking over uw data. Deze oplossing is bij uitstek een digitaal onderkomen voor al uw bedrijfskritische applicaties en gegevens.

 

End-to-end beveiliging via de private cloud

U moet niet alleen altijd kunnen beschikken over uw bedrijfskritische applicaties en data, u moet er ook veilig mee kunnen werken in de cloud. De netwerkverbindingen met het TWIN Datacenter zijn dubbel uitgevoerd. Als één van de verbindingen wordt verbroken terwijl u aan het werk bent, gaat het dataverkeer zonder onderbreking verder over de andere verbinding. Korton biedt daarnaast een geavanceerde end-to-end beveiliging van het dataverkeer tussen de gebruikers van mobiele devices en de private cloud. Net als alle andere cloud diensten van Korton is ook de private cloud solution kwalitatief geborgd door ISO 27001, dé standaard voor informatiebeveiliging.

 

Flexibel

Op basis van uw eigen risicoanalyse bepaalt u welke bedrijfskritische applicaties en data u wilt onderbrengen in de private cloud. Korton biedt u daarin een maximale flexibiliteit. U geeft zo vorm aan uw eigen ICT-infrastructuur. Hoe die infrastructuur er ook uit komt te zien, wij kunnen uw private cloud naadloos integreren met uw public cloud of met uw IT-omgeving op locatie.

 

Eén aanspreekpunt

Om u deze private cloud solutions te kunnen bieden, maakt Korton gebruik van geavanceerde apparatuur en software, geleverd door onze partners Cisco, NetApp, EMC, VMware en Microsoft. Alle componenten van de infrastructuur die wij u in de private cloud aanbieden, vallen onder de verantwoordelijkheid van Korton. U hebt dus maar één aanspreekpunt en wordt nooit van het kastje naar de muur gestuurd.

 

Wilt u meer informatie over onze diensten? Als u onderstaand formulier invult, nemen wij contact met u op.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.