korton ict oplossingen
Welke clouddienst past het beste bij u: public, private of hybrid?
VRAAG WHITEPAPER AAN

Hybrid cloud: combineer public en private cloud

De voordelen van hybrid cloud voor elke combinatie van public en/of private cloud en/of op locatie.

 

Veiligheid van de hybrid cloud

In een hybrid cloud worden de voordelen van een public cloud en een private cloud gecombineerd. U maakt gebruik van cloudcomputing zonder te veel controle over uw data en applicaties uit handen te geven. Een voorbeeld van een hybrid cloud is wanneer u uw bedrijfskritische applicaties en data in een private cloud omgeving hebt staan en tegelijkertijd gebruikmaakt van Office 365 (public cloud) en/of al uw standaardbrieven op locatie hebt opgeslagen (‘on premise’).

 

Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen private, public en hybrid cloud? Dit leest u in ons whitepaper.

VRAAG WHITEPAPER AAN

 

 

 

Hybrid cloud


Korton biedt u hybrid cloud oplossingen aan in zeer veel mogelijke combinaties. Korton garandeert de veiligheid van uw data en applicaties in de public en private cloud. Wij kunnen in samenspraak met u ook de lokale omgeving beheren.

 

On premise

Kiest u voor een hybrid cloud solution met een ‘on premise’-gedeelte, dan zijn de hard- en de software op uw locatie van u of van Korton. U bepaalt vooraf ook of u het beheer en de ondersteuning in eigen hand houdt of die uitbesteedt aan Korton.

 

Flexibiliteit

De hybrid cloud geeft u de mogelijkheid om met de grootst mogelijke flexibiliteit uw ICT-infrastructuur zowel bij u op locatie als op afstand in de cloud vorm te geven. Korton zorgt voor een naadloze integratie van de infrastructuurelementen.

 

Eén aanspreekpunt

Korton maakt gebruik van geavanceerde apparatuur en software, geleverd door onze partners Cisco, NetApp, EMC, VMware en Microsoft. Alle componenten van de infrastructuur die wij u in de hybrid cloud aanbieden, vallen onder de verantwoordelijkheid van Korton. U hebt dus maar één aanspreekpunt en wordt nooit van het kastje naar de muur gestuurd.

 

Wilt u meer informatie over onze diensten? Als u onderstaand formulier invult, nemen wij contact met u op.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.