korton ict oplossingen
Welke clouddienst past het beste bij u: public, private of hybrid?
VRAAG WHITEPAPER AAN

Data security voor uw bedrijfscontinuïteit

Continuïteit van business maximaal gegarandeerd met hoge data security, met name voor uw bedrijfskritische applicaties.


Missie en visie op data security

Korton zet zich maximaal in voor klanten met bedrijfskritische applicaties die op het internet een zo groot mogelijke data security wensen. Wij kunnen continuïteit van business garanderen, dankzij onze moderne cloud diensten. Voor bedrijven die nog buiten de cloud opereren en hun ICT-beheer willen outsourcen, zijn wij de betrouwbare partner die zij zoeken.
 

Wilt u weten waarom de cloud veiliger is en wat de verschillen zijn tussen private, public en hybrid cloud? Dit leest u in ons whitepaper.

VRAAG WHITEPAPER AAN

 

 

 

Door flexibele en innovatieve oplossingen aan te dragen en te implementeren, streven wij ernaar het onderscheidende vermogen en het concurrentievoordeel van de klant te vergroten.

 

Veilig

Data SecurityKorton beschikt over het unieke Cisco Certified TWIN Datacenter, gerealiseerd met geavanceerde apparatuur en software. In feite gaat het om twee gekoppelde datacenters op twee gescheiden locaties: in Amsterdam en Utrecht. Bij uitval van één datacenter draaien alle servers en data op de tweede locatie door. Alle netwerkverbindingen zijn dubbel uitgevoerd en end-to-end beveiligd.

 

Voor u betekent dit heel concreet dat:

  • bij een eventuele storing de Korton IT-infrastructuur volledig beschikbaar blijft. U verliest geen enkele bit of seconde;
  • bij een verbroken verbinding uw dataverkeer zonder onderbreking verdergaat over de andere verbinding;
  • u altijd veilig kunt werken, ook wanneer u verbinding hebt met de public cloud.

 

Snel

Al onze cloudgebruikers zijn direct aangesloten op de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX), de grootste exchange ter wereld. Dit waarborgt de hoge snelheid van de verbinding.

 

Flexibel

Zijn onze cloud diensten voor uw bedrijf een brug te ver, dan is outsourcing van uw ICT-beheer aan Korton een verstandige beslissing. Op basis van een Managed Services Overeenkomst zorgen wij voor operationele zekerheid. Wanneer u alsnog besluit uw data in de cloud te zetten, zorgen wij ervoor dat dit gefaseerd en in uw tempo gebeurt.

 

Als cloudgebruiker kunt u bij ons uw eigen ICT-infrastructuur samenstellen. U bepaalt zelf wanneer u welke data public, private of on premise wilt opslaan. Wij kunnen de public cloud naadloos integreren met uw eigen private cloud. In alle gevallen blijven uw data in Nederland.

 

Kosten transparant

Korton levert een van de veiligste cloud diensten op de Nederlandse markt: schaalbaar, veilig, flexibel en optimaal beschikbaar. U betaalt alleen wat u afneemt: per gebruiker of resource per maand. Uw kosten zijn transparant. U vindt nergens anders een betere prijs-prestatieverhouding.

 

Data security voor wie?

Met ons ICT-beheer en onze cloud diensten richten wij ons op bedrijven met meer dan vijftig werkplekken. Een cloudoplossing van enterprisekwaliteit stellen wij op deze manier ook beschikbaar aan kleinere en middelgrote bedrijven.

 

Wij richten ons met onze veilige cloud diensten verder op partijen met veel bedrijfskritische applicaties en data. Omdat zij in hoge mate afhankelijk zijn van IT, hebben zij een grote behoefte aan een continue beschikbaarheid van de data en aan data security. De bedrijfsomvang is bij deze doelgroep voor Korton minder relevant.

 

Wilt u meer informatie over onze diensten? Als u onderstaand formulier invult, nemen wij contact met u op.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.