korton ict oplossingen
Korton heeft diverse vooraanstaande partners en kennis van hun oplossingen, zodat wij u kunnen voorzien van het beste advies

Partners

microsoft-gold-partner-logoAls Gold Certified Partner levert Korton diverse Micosoft oplossingen. De meest gangbare producten zoals Microsoft Windows Server, Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint, Microsoft Windows 10 en de vele Office suites maken vaak deel uit van het totaaladvies wat Korton kan geven. Ook de keuze voor de vele licentievormen van Microsoft; SPLA, OEM, OLP en volume licenties behoren tot het advies wat uiteindelijk tot de juiste keuze zal leiden. Daarbij is Korton Qualified Multitenant Hoster, geautoriseerd om uw virtuele Windows machines via een Microsoft Cloud Agreement te hosten op dedicated of multitenant hardware. Aanvullend mogen wij ook uw Office 365 ProPlus (inclusief E3 en E5), Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 abonnementen hosten met behulp van shared computer activation (SCA) technologie. Voor meer informatie over QMTH en SCA kun je hier terecht.

 

Cisco LogoSamen met Cisco, wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen, kan Korton zorgen voor een totaalaanbod in routing en switching. Korton maakt veel gebruik van Cisco UCS (Unified Computing System) oplossingen. Onze eigen cloud is hierop gebouwd en we hebben al meerdere implementaties gedaan bij klanten. Daarnaast maken we gebruik van de Cisco IPS technologie om de hoogste security te kunnen bieden.

 

HP_Business_Partner_LogoDoor de status van Preferred Partner bij HP kan Korton een zeer breed spectrum aan zakelijke ICT producten aanbieden. Door deze partnership is het mogelijk om aanzienlijke kortingen en support te krijgen op HP producten en diensten. Korton heeft gekozen om uitsluitend met HP apparatuur te werken aangezien deze garant staat voor kwaliteit, stabiliteit en een lange levensduur.

 

Logo NetAppIn het datacenter en de co-locaties van Korton zijn zeer uitgebreide NetApp oplossingen geplaatst, welke garant staan voor een vooruitstrevend concept. Hiermee zal Korton de dienst KASPer kunnen aanbieden, en garant kunnen staan voor een beveiligde en redundante omgeving waarmee complete ICT omgevingen virtueel gehost kunnen worden. Ook een realtime backup van grote ICT omgevingen (waar de klant ook beschikt over een NetApp oplossing) behoort tot de mogelijkheden.

 

EMCKorton maakt voor hun eigen cloud infrastructuur gebruik van EMC storage systemen en back-up. Door dit strategisch partnersschap kunnen we zorgen voor goede diensten vanuit de cloud (zoals KASPer), maar ook bij onze klanten. We bieden hiermee replicatie en uitwijkdiensten, maar ook online back-up diensten van private cloud door middel van Avamar en Datadomain.

 

Logo_RoutITDoor samen met een strategische partner als RoutIT DSL diensten aan te bieden kan Korton aan de vraag voldoen om zowel ADSL, SDSL, Extended Ethernet als glasvezel te leveren via meerdere Internet Service Providers. Op deze lijnen kan een keuze gemaakt worden uit meerdere Service Level Agreements, waardoor er altijd de juiste keuze in prijs/kwaliteit gemaakt kan worden. Ook biedt RoutIT lijnen die geschikt zijn voor diensten zoals Pinnen over IP (PoIP) en Hosted Voice over IP (VoIP).

 

Logo-AdobeKorton ontwikkelt al meer dan 9 jaar lang bijna alle webapplicaties met behulp van de programmertaal ColdFusion en is sinds januari 2010 Adobe Bronze Solution Partner. Hiermee kan Korton de kwaliteit van ICT-oplossingen, op basis van Adobe software, verhogen. Het partnerschap stelt Korton in staat om samen met Adobe nieuwe toepassingen te ontwikkelen en biedt toegang tot extra hulpbronnen en de expertise van de professionals van Adobe. Daarnaast houdt Adobe haar partners continu op de hoogte van innovaties in het vakgebied en de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kan Korton betere ondersteuning bieden en geeft het daarmee de garantie op kwalitatief hoogwaardige ICT-oplossingen.

 

VMWare PartnerVMware (NYSE: VMW), wereldwijd markleider op het gebied van virtualisatie en cloudinfrastructuur, levert klantbeproefde oplossingen die IT-complexiteit aanzienlijk vereenvoudigen en een flexibelere, stabielere levering van services mogelijk maken. Met VMware kunnen organisaties versneld overstappen naar cloud computing, terwijl huidige IT-investeringen behouden blijven en services efficiënter en flexibeler kunnen worden geleverd, zonder verlies van controle. Met meer dan 190,000 klanten en 25,000 partners helpt VMware kleine en grote organisaties de kosten te verlagen. De keuzevrijheid blijft behouden, bedrijven worden via IT versterkt en besparen energie op elk gebied: financieel, personeel en het milieu.

 

Veeam logoAls Veeam Silver Partner kunnen wij u Veeam® Software leveren tegen een gunstig tarief. Veeam® Software staat voor moderne databescherming (Modern Data Protection™). Veeam biedt backup en replication software voor VMware-back-up, Hyper-V-back-up, herstel en replicatie. Deze oplossing helpt organisaties RPO’s en RTO’s te behalen, tijd te besparen, risico’s uit te sluiten en kosten aanzienlijk te verlagen. Daarnaast bieden zij ook geïntegreerde oplossingen om investeringen in virtualisatie te beschermen, de productiviteit van IT-beheerders te verhogen en dagelijkse beheerrisico’s te verkleinen.