korton ict oplossingen
Wij kunnen u informatie geven over onze producten en diensten en adviseren. Maar hoe worden deze in de praktijk gebruikt? Onze klanten kunnen dat natuurlijk het beste vertellen.

Klantcases: wat vertellen onze klanten?

De Regievoerders

Martijn van der Kroef: “We hebben bekeken wat elk pakket biedt en daarbij de keuze op WinTax van Korton laten vallen. Van daaruit zijn we samen gaan nadenken over een groeimodel en inmiddels gebruiken we ook diverse andere applicaties van Korton.”
Download klantcase

A-Tax de Vries

Anton en Menno de Vries: “In het opnieuw gegund krijgen van Regiotaxi Holland Rijnland was het gebruik van WinTOP van Korton heel belangrijk. We werken al sinds de start hiervan met dit online platform dat de regiefunctie verzorgt.”
Download klantcase

Klantcase Ons Tweede Thuis

Ons Tweede Thuis

ICT-manager Niels Spiering: “Binnen de ict-afdeling van niet-ict-bedrijven verdwijnen gaandeweg de specialisten. Dat de inzet van ict-middelen in ons zorgproces toch kan groeien, is mede te danken aan ict-dienstverlener Korton.”
Download klantcase

klantcase-almere

Sportbedrijf Almere

Marcel van Alder over WorkForce Pro: “We konden het aantal sporthalmedewerkers van dertig naar twintig terugdringen en de personeelskosten daalden hiermee met ruim €50.000 in twee jaar.”
Download klantcase

valys-logo-klantcase

Valys

Transivision maakt gebruik van het internetplatform WinTOP van Korton. Voor het Valys project zijn in WinTOP nieuwe functionaliteiten toegevoegd, zoals de ketenreis. “Dat er een ketenreis berekend kan worden met dit systeem is uniek!”
Download klantcase