korton ict oplossingen
De ICT-kennis binnen Korton is uiterst divers. Onze ervaren engineers geven klantgericht en vakkundig advies waarmee wij duurzame oplossingen en relaties waarborgen.

Continuïteit van business met Korton

Cloud diensten en ICT-beheer

Wij richten ons vooral op bedrijven met meer dan vijftig werkplekken voor wie de continuïteit van business van groot belang is. Onze cloud oplossingen en softwareapplicaties van enterprisekwaliteit maken wij toegankelijk voor middelgrote bedrijven. Voor relaties die nog niet aan een cloud oplossing toe zijn, verzorgen wij het ICT-beheer door middel van managed services en bieden wij ondersteuning bij ICT-gerelateerde vraagstukken. Indien gewenst voeren wij voor hen op enig moment een cloud migratie uit. U bepaalt zelf wanneer u klaar bent voor de cloud.

 

Continuïteit van business gegarandeerd

Continuïteit van businessOutsourcing van uw ICT aan Korton biedt u zekerheden die zijn neergelegd in een Managed Services Overeenkomst (MSO), ondersteund door een Service Level Agreement (SLA). U bepaalt die zekerheden zelf. Wanneer u kiest voor de hoogste vorm van beschikbaarheid, staan uw data en applicaties in het Cisco Certified TWIN Datacenter van Korton, gerealiseerd met geavanceerde apparatuur en software. Dit datacenter bestaat in feite uit twee gekoppelde datacentra op twee locaties. Bij uitval van één datacenter draaien alle servers en data op de tweede locatie door. Alle netwerkverbindingen zijn dubbel uitgevoerd en end-to-end beveiligd. Dankzij deze unieke constellatie gaat ook bij een eventuele storing niets verloren en blijft de ICT-infrastructuur volledig voor u beschikbaar. Natuurlijk kunt u ook kiezen uit andere niveaus van beschikbaarheid. Daardoor kunnen wij op het door u gewenste niveau de continuïteit van uw business garanderen. Onze cloud diensten zijn kwalitatief geborgd door ISO 27001, dé standaard voor informatiebeveiliging.

 

Data security

Uw data security is onze zorg. Met onze managed services zorgen wij ervoor dat uw bedrijfskritische content en applicaties veilig zijn en voor u ook voortdurend beschikbaar. Zowel in de cloud als on premise. Korton staat al decennia lang voor continuïteit van business. Onze ICT-professionals leveren u totaaloplossingen met een duurzaam karakter. De service van Korton is voor 100 procent klantgericht. Wij gaan voor langdurige relaties.

 

Development afdeling

bril op binaire codeKorton heeft ook een eigen software ontwikkelafdeling. Onze ervaren developers werken daar aan de ontwikkeling van nieuwe software oplossingen. Deze hebben een essentiële waarde voor

  • bedrijven en instellingen in de mobiliteitsmarkt;
  • bedrijven en instellingen die met complexe personeelsroostering te maken hebben.

 

Veel toonaangevende klanten in dit brede spectrum waarderen de ICT-kennis van Korton. Daar zijn wij trots op!