korton ict oplossingen
Veel gestelde vragen

FAQ – Veel gestelde vragen

Wat is Cloud Computing

U maakt via het internet contact met uw server in het DataCenter en heeft op die manier toegang tot uw applicaties. U heeft in uw kantoor geen servers meer. Het beheer van uw netwerk wordt dan door Korton Group gedaan. Wij zorgen voor het up-to-date zijn van de software en zorgen voor een optimale beschikbaarheid van uw netwerk. Dit netwerk is makkelijk uit te breiden. U betaalt slechts voor wat u afneemt. Overcapaciteit die nodig is om groei op te vangen, heeft u niet nodig. Ook is uw data veilig, omdat deze automatisch op twee plaatsen wordt opgeslagen.

 

Wat is een hybride cloud

Bij een hybride cloud maakt u gebruik van private en publieke clouddiensten. Bijvoorbeeld respectievelijk de Korton cloud en de Microsoft Office365 cloud.

Hoe veilig zijn mijn bedrijfsgegevens in het datacenter van Korton?

Uw data is opgeslagen in een datacenter dat voldoet aan de eisen van ISO 27001. Het datacenter is airconditioned en voorzien van brandpreventiemaatregelen. Uw data staat in zijn geheel op drie locaties. Als er iets gebeurt met één van de datacenters dan staat uw data veilig op de andere twee. Hiermee is de data van uw bedrijf veilig gesteld.

Staat uw vraag er niet bij?

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of via 023 555 50 60.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.