Met onze services heeft u geen omkijken meer naar ICT!

Wij nemen uw ICT-activiteiten over, verbeteren de efficiëntie en ondersteunen de business outcome.

U de focus op uw business en wij de focus op uw ICT.

Dagelijks beheer van uw infrastructuur en operaties is van groot belang om uw organisatie wendbaar en schaalbaar te maken en dit te laten blijven. Proactief managed services reduceert uw overheadkosten, verbetert de efficiëntie en verhoogt de bedrijfscontinuïteit van uw organisatie. Grote kans dat u hieraan al invulling heeft gegeven, echter vraagt u zich af of het nog beter kan. Korton biedt u de technische expertise, een consistente service en flexibiliteit voor ondersteuning van een breed scala aan technologieën. Met onze schaalmethoden en hoog niveau van standaardisatie, helpen we u met de optimale werking van uw ICT-omgeving.

Waarom Korton?
Korton heeft meer dan 20 jaar ervaring met het managed services van ICT-omgevingen. Onze klanten zijn werkzaam in de meest uiteenlopende branches, waardoor we brede kennis hebben opgebouwd. Onze professionals hebben elk hun eigen specialisatie en zijn voor hun kennis gecertificeerd. Korton is gecertificeerd voor ISO 27001, NEN7510 en lid van het DHPA.

Wij komen graag met u in gesprek

Dataopslagoptimalisatie

In een wereld waar data ieder jaar structureel blijft groeien, is het belangrijk om de groei van uw data te controleren. Controle op uw bedrijfsdata is immers een bestuurlijke verantwoordelijkheid (GDPR). Wij helpen u graag met de dataopslagoptimalisatie.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay