Architectuur & Informatiemanagement

Borgen van kwalitatieve processen binnen uw organisatie, waar de techniek ophoudt.

Uw informatie business alignment begint hier

Met informatiemanagement kunt u informatiestromen effectief en efficiënt organiseren. Op hoofdlijnen spreken we over drie stromingen, de organisatie in, de organisatie door en de organisatie uit. Het doel is ervoor te zorgen dat de juiste informatie (kwaliteit en kwantiteit), tegen optimale kosten, op het juiste moment op de juiste plaats is. Informatiemanagement gaat verder, daar waar de techniek ophoudt en biedt de mogelijkheid tot beheersing van de synergie tussen vraag en aanbod (informatiebehoefte en de informatievoorzieningen), afgestemd op de strategie van uw organisatie.

Waarom Korton?
Korton bestaat uit specialisten die gewerkt hebben in een hoger ICT-segment, maar het contact met de klant hebben verloren bij organisaties die zijn verdronken in hun eigen processen. Wij willen dicht bij onze klanten staan, hun business goed kennen en kunnen doorgronden. Om zo altijd het beste ICT-advies te geven en een sterke vertrouwensrelatie te kunnen opbouwen. Wij onderscheiden ons met een duidelijke persoonlijke aanpak, een sterke brede domeinkennis en de wil om onze klanten succesvol te maken in hun business, door middel van nieuwe technologieën en gedegen no-nonsens advies.

Een bestuurlijke verantwoordelijkheid

Netwerkoptimalisatie

Duurt het bij u ook altijd enige tijd voordat het bestand geladen is waar u in wilt werken of is uw internet tergend langzaam? Zorg voor een optimale netwerkervaring voor uw eindgebruikers

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay