Controleer een gezonde groei van uw data.

In een wereld waar data ieder jaar structureel blijft groeien.

Laat uw data onbeperkt veilig groeien, in de Hybride Cloud van Korton.

De hoeveelheid data blijft groeien en daar lijkt voorlopig ook geen einde aan te komen. Sterker nog, organisaties ontdekken de businesswaarde van data en zetten dit om in een beleid voor het nog meer gecontroleerd verzamelen van bedrijfsdata. Met een groeiend dataportfolio, groeit ook de bestuurlijke verantwoordelijkheid.

Hoe bewaakt u dat deze data op een goede manier wordt verzameld, wordt opgeslagen, wordt geback-upt en wordt beveiligd? Technologie ontwikkelt zich razendsnel en organisaties kunnen deze ontwikkeling bijna niet meer bijhouden. Een traditionele opslag op harddisk of NAS was in het verleden afdoende, inmiddels bewegen we ons in de wereld van Big Data en Digitale Transformatie.

Waarom Korton
Onze gecertificeerde specialisten helpen u bij het identificeren van toekomstige dataopslaguitdagingen, het optimaliseren van uw opslagomgeving en het beheren van uw omgeving omwille van uw digitale bedrijfsdoelstellingen. Via onze dataopslagoptimalisatieservices helpen we u om uw data kosteneffectief te beheren.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay