Consultancy services

Laat uw business excelleren door onze expertise.

Vertaal uw behoeften in technologiestrategieën en architectuurplannen.

Strategisch partnerschap
Ontwikkelende markten, overnames en bedrijfsprocessen die continu onderhevig zijn aan veranderingen: vaak vormen deze de aanleiding om strategieën en werkwijzen te herzien. Korton adviseert en ondersteunt organisaties zowel bij procesveranderingen als bij onderliggende ICT veranderingen met haar consultancy services. Ook helpen we bij de planning en implementatie van nieuwe ICT strategieën. Als partner zorgen wij ervoor dat uw ICT strategieën kosten effectief blijven, ook lang na de implementatie.

Optimalisatie van bestaande processen
Met betrekking tot deze ICT-gerelateerde vraagstukken gaan wij uit van uw bedrijfscultuur, uw bedrijfsprocessen en uw bestaande ICT-omgeving. In onze visie ondersteunt IT niet alleen een bedrijf, maar functioneert het ook als een katalysator voor het optimaliseren van bestaande processen. Daarom ondersteunen wij CIO’s en managementteams in het analyseren, plannen en implementeren van nieuwe ideeën. Onze consultancy services werken nauw met u samen om uw IT-strategie te definiëren en te optimaliseren.

Ontdek wat wij hier voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Architectuur Consultancy

De Brug tussen business en nieuwe ICT technologieën. Wij helpen u bij het bedenken en opstellen van architectuurontwerpen, aansluitend op uw ICT strategie.