Enterprise Private Cloud

Snelle flexibele ICT omgeving op maat, wanneer u het nodig heeft.

Kosteneffectieve veilige capaciteit, met hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid

Onze Enterprise Private Cloud oplossingen zijn gemaakt voor snelle prestaties en hoge betrouwbaarheid. Met deze diensten hoeft u zelf niet te investeren in dure hardware en bespaart u tijd voor het beheer, zodat u zich kunt richten op de primaire bedrijfsvoering. Samen met u kijken we naar de behoefte op functioneel niveau, compliancy gebied, de beheersbaarheid en tot slot de kosteneffectiviteit. Korton beantwoord uw vraagstuk met Enterprise Private Cloud op basis van een business case gestuurde aanpak, zodat we de beste “value for money” voor uw organisatie creëren. We zorgen er samen met u voor dat uw business accelereert in de digitale transformatie.

Waarom Korton?

Korton biedt de schaalbaarheid van een publieke Cloud gecombineerd met het beveiligingsniveau en de betrouwbaarheid van een private Cloud. Onze expertise helpt u bij het transformeren van uw bestaande ICT-omgeving. Korton heeft een grote expertise opgebouwd op het gebied van Cloud architectuur en netwerk-typologieën zodat we uw omgeving veilig kunnen uitbreiden en/of verbinden met andere ICT-omgevingen. Korton is gecertificeerd voor ISO 27001, NEN7510, CMSP en lid van het DHPA. Onze gecertificeerde professionals voeren de doorontwikkeling van services op de behoefte van de markt.

Cloud Planning Process

Data opslag optimalisatie

In een wereld waar data ieder jaar structureel blijft groeien, is het belangrijk om de groei van uw data te controleren. Controle op uw bedrijfsdata is immers een bestuurlijke verantwoordelijkheid (GDPR). Wij helpen u graag met de data opslag optimalisatie.