De pacemaker voor het hart van uw dagelijkse operatie!

Onze services borgen de beschikbaarheid van uw meest kritische bedrijfsprocessen met voorspelbare kosten.

Hoge beschikbaarheid van uw kritische bedrijfsprocessen begint hier.

U wilt de continuïteit van uw organisatie borgen en uw medewerkers in staat stellen om altijd en overal te kunnen werken. Immers zo verhoogt u de productiviteit. Werken vanuit de cloud is hiervoor de juiste strategie. Uw bedrijfskritische processen worden veilig, betrouwbaar en met een hoge beschikbaarheid ter beschikking gesteld. Tegelijkertijd heeft u meer controle en voorspelbare kosten, zodat u zich kunt richten op uw eigen werkzaamheden en de strategische doelstellingen van uw organisatie. Met onze databasehostingdienst bent u verzekerd van de continuïteit van uw meest kritische bedrijfsprocessen.

Waarom Korton?
Korton heeft sinds 2000 al een eigen cloudplatform en was daarmee een koploper in de markt. Het platform heeft zich inmiddels op basis van onze praktijkervaring doorontwikkeld tot een drievoudig Cisco gecertificeerd datacenter. Onze cloudservices zijn onderhevig aan de strengste standaarden (ISO27001 en NEN710).

Onze professionals werken businesscasegestuurd, waarbinnen we alle aspecten meenemen die belangrijk zijn. Hierbij kunt u denken aan functionaliteit, veiligheid, kosten en het juridische aspect, alle afgestemd op uw strategie.

Cloud Planning Process

Data opslag optimalisatie

In een wereld waar data ieder jaar structureel blijft groeien, is het belangrijk om de groei van uw data te controleren. Controle op uw bedrijfsdata is immers een bestuurlijke verantwoordelijkheid (GDPR). Wij helpen u graag met de data opslag optimalisatie.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay