De beschikbaarheid van uw applicaties start hier

Met onze Cloud hosting stelt u applicaties beschikbaar als een SaaS-oplossing.

Veilige ontsluiting van uw applicaties tegen voorspelbare kosten

Werken vanuit de cloud brengt grote voordelen voor uw organisatie. Digitale middelen zijn altijd en overal beschikbaar, u hoeft geen capaciteitsplanning meer te doen en de kosten zijn hierdoor meer beheersbaar. U heeft echter nog te maken met zogeheten legacy applicaties, die u beperken in uw cloud strategie. Onze cloud hosting services bieden hiervoor uitkomst. Uw applicaties worden als een service beschikbaar gesteld, on-demand, kosteneffectief en met hoge prestaties. U heeft de mogelijkheid om u te richten op uw eigen werkzaamheden en de strategische doelstellingen van het bedrijf, terwijl u de schaalbaarheid van uw platform(s) behoudt.

Waarom cloud hosting van Korton?

Korton heeft al meer dan een decennia een eigen cloud platform en hebben hierdoor de kennis en ervaring. Onze cloud services zijn als gevolg hiervan doorontwikkeld tot zeer veilige, betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen. Onze professionals zijn bekend met uw uitdagingen en leggen hierdoor eenvoudig de link tussen uw businessbehoefte en de technologische mogelijkheden. Korton is gecertificeerd voor ISO 27001, NEN7510, CMSP en lid van het DHPA. Onze gecertificeerde professionals voeren de doorontwikkeling van services op de behoefte van de markt.

Cloud Planning Process

Betrouwbare Cloud opslag tegen voorspelbare kosten

De Cloud Services van Korton, biedt naast het Cloud Hosting, ook de mogelijkheden van snel en veilige Cloud Opslag. Ongelimiteerde veilige opslag in verschillende vormen voor uw business.