De beschikbaarheid van uw
applicaties start hier

Met onze Cloud hosting stelt u applicaties beschikbaar als een SaaS-oplossing.

Veilige ontsluiting van uw applicaties tegen voorspelbare kosten

Werken vanuit de cloud brengt grote voordelen voor uw organisatie. Digitale middelen zijn altijd en overal beschikbaar, u hoeft geen capaciteitsplanning meer te doen en de kosten zijn hierdoor meer beheersbaar. U heeft echter nog te maken met zogeheten legacy applicaties, die u beperken in uw cloudstrategie. Met onze cloud hosting services worden uw applicaties als een service beschikbaar gesteld, on-demand, kosteneffectief en met hoge prestaties. U richt zich op uw eigen werkzaamheden en de strategische doelstellingen van het bedrijf, terwijl u de schaalbaarheid van uw platform(s) behoudt.

Waarom cloud hosting van Korton?
Korton heeft al meer dan een decennia een eigen cloudplatform en heeft hierdoor de kennis en ervaring. Onze cloud services zijn hierdoor doorontwikkeld tot zeer veilige, betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen. Onze professionals zijn bekend met uw uitdagingen en leggen hierdoor eenvoudig de link tussen uw businessbehoefte en de technologische mogelijkheden. Korton is gecertificeerd voor ISO 27001, NEN7510, CMSP en lid van het DHPA. Onze gecertificeerde professionals voeren de doorontwikkeling van services op de behoefte van de markt.

Cloud Planning Process

Betrouwbare cloudopslag tegen voorspelbare kosten

De cloud services van Korton, biedt naast het cloud hosting, ook de mogelijkheden van snel en veilige cloud opslag. Ongelimiteerde veilige opslag in verschillende vormen voor uw business.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay