De weg naar verhoogde bedrijfscontinuïteit begint hier.

Met onze services bent u ervan verzekerd uw bestanden te kunnen herstellen wanneer dit nodig is.

Borging bedrijfscontinuïteit en bescherming van workloads.

Met onze dienst bieden we u bescherming van zakelijke processen.
De cloud geeft het gevoel dat uw data altijd veilig is. Door menselijke fouten of door een virus geïnfecteerde bestanden kan er toch een reden zijn om op een back-up terug te vallen. Met Cloud Back-up as a Service worden uw bestanden veiliggesteld en kunnen uw bestanden hersteld worden. Onze Cloud Back-up as a Service is geschikt voor elke werkomgeving, ongeacht of uw omgeving zich in onze Cloud bevindt, in die van een andere ICT-dienstverlener of bij u op locatie. Onze dienst vereist geen investering en is eenvoudig en volledig geautomatiseerd. Standaard retentietijden zijn 30 en 90 dagen.

Waarom Korton?
Korton heeft ruime kennis en ervaring met de borging van continuïteit voor bedrijfskritische applicaties en data, deze praktijkervaring heeft zich vertaald in onze laatste generatie Cloud Back-up as a Service.

Bij Korton wordt er een pay-for-use-verrekenmodel toegepast, dat zich automatisch aanpast aan uw verbruik. Hierdoor betaalt u alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt.

Cloud Planning Process

Neem nu contact op met onze adviseurs

Heeft u een project of ondergaat u straks een bedrijfsverandering? Een technische of functionele vraag waar u vrijblijvend advies in wenst?

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay