CASES

Enrico’s werkzaamheden draaien als een zonnetje met Kortons opslagoplossing.

“De diensten van Korton vormen al jaren de betrouwbare basis voor de dagelijkse operatie van Enrico”, zegt Andrea Groot Wassink, “Met Korton als partner zijn we verzekerd van de bedrijfscontinuïteit.”

Lees meer

Aramex laat orders over het netwerk vliegen met Cloud Connect van Korton

“Met de CloudConnect dienst van Korton zijn we verzekerd van een uitmuntende samenwerking met onze locaties in Europa”, aldus Jeroen Hummeling – Finance Manager bij Aramex.

Lees meer

Breitling Nederland past de klok aan op nieuwe werkplekken

Edgard Koster: “Met de volledig door Korton beheerde werkplekken, hebben we totaal geen omkijken meer naar de ICT-omgeving. Wij kunnen ons hierdoor volledig richten op onze business.”

Lees meer

Transvision

Dat er een ketenreis berekend kan worden met Korton Regie is uniek! Klanten zijn ook erg positief over het Valys-vervoer en de diverse opties die nu worden geboden.

Lees meer

Sportbedrijf Almere

We konden het aantal sporthalmedewerkers van dertig naar twintig terugdringen en de personeelskosten daalden hiermee met ruim €50.000 in twee jaar tijd.

Lees meer

Atax de Vries Taxi B.V.

“In het opnieuw gegund krijgen van Regiotaxi Holland Rijnland was het gebruik van Korton Regie heel belangrijk. We werken al sinds de start van die vervoersopdracht met dit online platform.”

Lees meer