Innovatie en ICT gaan hand in hand

ICT vormt vandaag de dag de basis van nieuwe innovaties in de markt

Innovatie en ICT gaan hand in hand

Zet ICT in voor nieuwe innovaties en bedrijfsstrategieën
Een innovatief klimaat is van groot belang voor de concurrentiekracht van Nederland. Uit onderzoek van het CBS blijkt dat Nederland in vergelijking met andere Europese landen substantieel minder geld uitgeeft aan innovatie. Terwijl juist in deze tijden met klanten die veeleisender worden en een sterk toenemende internationale concurrentie, innovatie in de maakindustrie belangrijker is dan ooit om onderscheidend te blijven.

Te vaak nog een kostenpost in plaats van innovatie motor
Veel bedrijven beschouwen ICT nog als een ondersteunend hulpmiddel voor administratieve processen of als instrument voor het aansturen van processen, maar ICT is juist heel goed te gebruiken als dragende kracht voor uw innovatieproces.

Waarom Korton?
Korton gaat graag met u de verkenning aan hoe ICT vanuit een cloudgedachtegoed of vanuit een slimme softwareinnovatie, uw bedrijfsvoering kan verbeteren. Dit doen we aan de hand van casussen. Als ontwikkelaar van onze eigen diensten en applicaties, begrijpen wij goed wat er komt kijken bij het implementeren van nieuwe innovaties en oplossingen in specifieke marktsegmenten

 

Markt innovaties

Inzichten

We onderzoeken de rol van technologie bij het transformeren van verschillende industriesectoren. Onze inzichten bestrijken een scala aan verticals en capaciteiten en laten u zien hoe transformatieve technologieën u kunnen helpen de groei in uw organisatie te versnellen.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay