Werkplek Security, een beveiligde werkplek, altijd en overal beschikbaar.

Cybersecurity waarmee u de werkplek veilig houdt.

Met onze Werkplek Security helpen wij u altijd en overal veilig mobiel te werken.

Werkplek Security
Bedrijven en hun medewerkers verwachten steeds meer van elkaar. Zaken zoals mobiliteit, een hogere productiviteit, flexibiliteit en een hogere beschikbaarheid zijn trends die steeds meer vragen van de ICT-infrastructuur en de werkplek. Vooral de toenemende mobiliteit (zoals thuiswerken, onderweg of op een flexplek) van de werkplek brengt uitdagingen met zich mee. ICT staat hierdoor voor een flinke uitdaging. De oplossing hangt af van de behoeften van de organisatie en de samenstelling van het werknemersbestand.

Met onze beveiligingsexpertise helpen wij u altijd en overal veilig mobiel te werken
Cybersecurity, u ontkomt er niet aan. Immers is de cybercrimemarkt een $8 miljard business op jaarbasis, die exponentieel toeneemt. Bovendien dwingt de wet- en regelgeving u om de beveiliging van persoonsgegevens goed op orde te hebben. Wij werken samen met u om ervoor te zorgen dat uw cybersecurity-oplossing wordt aangepast aan uw digitale landschap, zonder hierbij het gebruiksgemak uit het oog te verliezen. Want beveiliging is goed, maar het moet natuurlijk wel werkbaar blijven!

Waarom Korton?
Korton werkt nauw samen met marktleiders op het gebied van beveiligingsoplossingen en diensten, waardoor we een brede kennis hebben opgebouwd van beveiliging. Met deze kennis helpen we u de juiste oplossingen te selecteren voor uw digitale landschap. Onze cybersecuritydiensten zijn onderhevig aan een strenge controle van onze Security Officer, die ze naast de informatiebeveiligingsmeetlat legt en checkt of ze aansluiten bij de door Korton gevoerde ISO27001 en NEN7510 normeringen.

Cloud Planning Process

Neem nu contact op met onze adviseurs

Heeft u een project of ondergaat u straks een bedrijfsverandering? Een technische of functionele vraag waar u vrijblijvend advies in wenst?

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay