Eenvoudig en veilig: digitaal bestanden delen en ontvangen

Altijd en overal op een gecontroleerde manier veilig samenwerken met collega’s en/of klanten, zonder hierbij het gebruiksgemak uit het oog te verliezen.

Verlaat het pad van Shadow ICT en faciliteer goede alternatieven voor Dropbox en WeTransfer.

Shadow ICT
Het is al jaren een ‘pain in the ass’ voor veel ICT-managers: de shadow ICT in hun organisatie. Shadow ICT wordt door bijna alle Nederlandse werknemers gebruiktMaar shadow ICT moet vooral niet als een last, maar meer als een kans worden gezien door de ICT-afdeling. Samenwerken is een belangrijke factor voor succes van uw organisatie en u wilt dit zo goed mogelijk faciliteren zodat uw medewerkers “enabled” worden bij de uitvoering van hun werk.

Faciliteer goede alternatieven
Medewerkers kennen steeds beter hun weg in ICT en stellen hier strengere eisen aan. U wilt voorkomen dat zij op eigen initiatief oplossingen zoals Dropbox en Wetransfer gaan gebruiken, waardoor u de beheersbaarheid van de ICT-omgeving verliest. Wij hebben het antwoord, Korton Team Bestanden is de oplossing voor het veilig delen en opslaan van bestanden waarmee medewerkers graag werken en waar ICT-beheerders volledig op vertrouwen.

Een back-up van al je teambestanden
Uw teams kunnen deze oplossing gebruiken om optimaal samen te werken en zij kunnen bestanden met elkaar delen via de centrale opslagruimte. Bovendien houdt het al uw bestanden bij elkaar op één plek, met de zekerheid van een back-up.

Meteen bestanden delen
Vermijd dat uw teamleden vertraging oplopen omdat ze naar bestanden moeten zoeken. Deel, synchroniseer en orden bestanden in een handomdraai.

Ervaar het zelf

Bewaak uw GDPR verantwoordelijkheden

Vermijd de risico’s van Shadow ICT! We adviseren u graag vrijblijvend over de security en compliancy .

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay