Breng uw team samen op één plek.

Geef uw mensen de mogelijkheid om elkaar snel en makkelijk te vinden.

Een ruimte waarin u zaken gedaan krijgt vanaf elke locatie.

Adopteer collaboration op de werkplek. Een eenvoudige ruimte waarin u samenwerkt vanaf elke locatie ter wereld.

U wilt dat de medewerkers binnen uw organisatie eenvoudig kunnen werken aan de gestelde doelen. En u wilt dat deze doelen als een gemeenschappelijk doel gedragen wordt. Met goede collaboration-tools werkt u sneller en makkelijker samen. Het faciliteren van de juiste tools is hierbij erg belangrijk en er bestaat een groot scala aan oplossingen om dit te kunnen bereiken. Welke collaboration-tools heeft u dan precies nodig en hoe weet u dat deze aansluiten bij uw strategische doelstellingen? Skype for Business, Sharepoint, Cisco Spark of een van de vele online mogelijkheden?

De juiste oplossing

Wij investeren in betrouwbare, flexibele oplossingen als Cisco HCS, Skype for Business, Social Business Platforms en (video)conferencing. Daarbij bieden we u alle noodzakelijke ondersteuning. Van advies en levering tot en met beheer en onderhoud. Desgewenst trainen we uw medewerkers om met de nieuwe oplossingen te werken. Korton helpt u graag bij deze “selectiereis”. Wij hebben de ideale combinatie gemaakt van oplossingen om alle aspecten van samenwerking in te vullen.

Cloud Planning Process

Neem nu contact op met onze adviseurs

Heeft u een project of ondergaat u straks een bedrijfsverandering? Een technische of functionele vraag waar u vrijblijvend advies in wenst?

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay