Creëer op elke plek een private beveiligde verbinding.

U kunt altijd en overal, op een veilige en eenvoudige manier bij uw benodigde digitale middelen.

Met onze dienst brengen we gebruikers en digitale middelen veilig samen.

Gebruikers zijn tegenwoordig een stuk beter geschoold op het gebied van ICT. Uw medewerkers hebben hoge verwachtingen van de ICT-omgeving en willen altijd en overal apparaatonafhankelijk kunnen werken. U moet ervoor zorgen dat u in staat bent om aan zakelijke behoeften en veranderingen te voldoen, zonder de veiligheid in gevaar te brengen. Dit is een grote uitdaging en Korton helpt u hier graag bij.

Een VPN-verbinding is een eigen virtueel privénetwerk. Wanneer je gebruik maakt van een virtueel privénetwerk (VPN), maak je eerst verbinding met je VPN en vervolgens pas met de rest van het internet. Daarmee wordt alles wat jij doet tussen jou en de VPN-server versleuteld verstuurd en kan niemand mee kijken in jouw internetgebruik. Door u onze VPN expertise aan te bieden, kunt u een omgeving realiseren waarmee u de perfecte synergie vindt tussen veiligheid, functionaliteit, gebruiksgemak en beheersbaarheid. We bepalen samen met u een duidelijke VPN-inrichting en het niveau van beveiliging dat aansluit op de behoefte.

Waarom Korton?
Korton heeft de afgelopen 20 jaar ruime kennis en ervaring opgedaan bij het ontwerp van veilige architecturen. We hanteren hierbij de functionaliteit als uitgangspunt, zonder de veiligheid en beheersbaarheid uit het oog te verliezen. Door de vele verschillende wensen van onze huidige klanten bieden we niet één standaard oplossing aan, maar de oplossing afgestemd op de klantspecifieke situatie. Passend bij de manier van werken, het budget en de business applicaties. En niet andersom!

Wij komen graag met u in gesprek

Verkrijg meer inzicht in incidenten en verhoog de beveiliging van uw ICT.

Verminder drastisch de cyberrisico’s, door inzet van intelligente cybersecurity oplossingen. We helpen u een agile en voorspellende beveiligde omgeving te creëren voor al uw digitale middelen

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay