Verkrijg meer inzicht in incidenten, verhoog de beveiliging

Met deze dienst zorgen we voor meer inzicht en de juiste stuurinformatie, zodat u zich kunt focussen op uw business.

Drastisch verminderen van cyber risico’s door inzet van intelligente cybersecurityoplossingen.

Cyberaanvallen zijn er in overvloed in het digitale tijdperk. Gecombineerd met de gewijzigde wet- en regelgeving bent u verplicht om de beveiliging goed op orde te hebben. Veel belangrijker is nog hoe u de beveiliging op een hoog niveau kan houden. Daarbij komt dat u een sterke positie in de markt wil houden en u risico’s tegen innovaties moet afwegen. Onze brede SIEM beveiligingsmogelijkheden en ons advies ondersteunen u bij het mogelijk maken van uw digitale transformatie terwijl de risico’s worden geminimaliseerd. We helpen u een agile en voorspellende beveiligde omgeving te creëren voor al uw digitale middelen.

Waarom Korton?
Korton heeft door jarenlange ervaring met ICT-beveiliging deze dienst zelf ontwikkeld. Het kennisniveau van de totale SIEM dienstverlening met onderliggende technologie, ligt daarom ook heel hoog. Bovendien is de dienst opgebouwd in lijn is met de ISO 27001 en NEN7510 standaarden.

Wij komen graag met u in gesprek

De digitale bescherming van buitenaf

Herken niet alleen de dreiging maar bewaak de grenzen van uw digitale organisatie. Wij zorgen voor de juiste toegang, ongeacht de manier waarop u werkt.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay