De digitale grenspolitie voor toegang tot uw organisatie

Met onze managed firewall dienst bent u verzekerd van uitmuntende toegangsbeveiliging.

Wij zorgen voor de juiste toegang, ongeacht de manier waarop u werkt.

Beveiliging van ICT-omgevingen is tegenwoordig een stuk complexer geworden en in veel opzichten anders dan de traditionele ICT-beveiliging. U moet ervoor zorgen dat u in staat bent om aan zakelijke behoeften en veranderingen te voldoen, zonder de beveiliging in gevaar te brengen. Cybercriminelen proberen uw werknemers continu te misleiden met de nieuwste versies van malware, bots, drive-by-downloads en phishing. Dit begrijpt Korton erg goed en met onze Managed Firewall dienst bieden we u een totaal servicepakket.

Met de Managed Firewall van Korton is uw organisatie altijd optimaal beschermd tegen deze dreigingen. Of het nu gaat om DDos prevention, Intrusion Prevention, Malware, of URL-filtering, onze Managed Firewall dienst is ontworpen om deze zaken simultaan voor u te bestrijden. Wij geven u inzicht in de gehele keten van uw ICT-omgeving en integreren dit met uw bestaande systemen om meer controle te kunnen bieden.

Waarom Korton?
Korton werkt nauw samen met de meest vooraanstaande beveiligingspartijen in de markt. We delen praktijkvoorbeelden en leren hier gezamenlijk van. Onze cybersecurity diensten zijn onderhevig aan een strenge controle van onze Security Officer, die ze naast de informatiebeveiliging meetlat legt en checkt of ze aansluiten bij de, door Korton gevoerde, ISO27001 en NEN7510 normeringen.

Wij komen graag met u in gesprek

Creeer op elke plek een private beveiligde verbinding

Of u zich on-site, buiten het pand of in de Cloud bevindt; wij helpen u uw hybride ICT-omgeving te beveiligen. Zo zorgen we ervoor dat uw medewerkers via het internet veilig en vertrouwd toegang hebben.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay