Bewaak uw werkplek voor ongewenste malware

We beschermen uw data met ons leven.

We leveren continue bescherming voor de digitale informatie van uw organisatie.

De nachtmerrie van iedere organisatie: uw gegevens zijn gekaapt, uw digitale werkplek geblokkeerd, gevoelige informatie belandt op straat of wordt misbruikt door kwaadwillende partijen. Dit kan zeer grote gevolgen geven voor uw organisatie. Organisaties worden geconfronteerd met een complex dreigingslandschap met steeds meer cyberaanvallen. Mobiliteit, je eigen apparaat meenemen, virtualisatie, de cloud en sociale media hebben nieuwe deuren in uw organisatie geopend. Met een gedegen antivirus beveiligt u uw digitale voordeur tegen kwaadwillende machten, die uw gegevens willen misbruiken.

Maar ik maak al gebruik van een gratis antivirus oplossing

Met een gratis antivirusoplossing denken veel mensen de zaken prima te hebben geregeld. Maar men komt vaak bedrogen uit. Een gratis antiviruspakket biedt u namelijk niet de volledige bescherming en beschikt vaak niet de weerstand tegen de nieuwste bedreigingen.

Een betaalde virusscanner biedt wel een altijd up-to-date-oplossing die uw organisatie tegen alle gevaren beschermt. Het reageert veel sneller op nieuwe virussen en beschermt u hier ook automatisch tegen. U bent niet alleen veilig op uw werkplek, maar u krijgt ook mobiele beveiliging. Een goede virusscanner detecteert niet alleen malware en virussen, maar rekent er ook meteen mee af en verwijdert deze.

Wij bieden u de cybersecurityexpertise en -ervaring die u nodig heeft om uw organisatie te beveiligen. Profiteer van onze uitgebreide digitale beveiligingsoplossingen. Deze versterken uw ICT-infrastructuur, on-premise en in de cloud, waardoor we snel kunnen reageren op elk beveiligingsincident.

Wij komen graag met u in gesprek

Creëer op elke plek een private beveiligde verbinding

Of u zich on-site, buiten het pand of in de cloud bevindt; wij helpen u uw hybride IT-omgeving te beveiligen. Zo zorgen we ervoor dat uw medewerkers via het internet veilig en vertrouwd toegang hebben.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay