Wij beschermen de digitale informatie van uw organisatie!

De bescherming van uw gegevens is bij ons in goede handen.

Stap vandaag nog over en profiteer van onze security-kennis.

Security en Compliance staan door veranderende Europese wetgeving steeds meer op de agenda van het management. Organisaties worden geconfronteerd met complexe dreigingen en steeds meer cyberaanvallen blijken succesvol. Tegelijkertijd nemen steeds meer gebruikers hun eigen apparaat mee en verwacht men altijd en overal te kunnen werken. Dit leidt tot grote uitdagingen op het gebied van ICT-beveiliging en bestuurlijke verantwoordelijkheden. Veel organisaties zijn ook  terughoudend met het overstappen naar de cloud. De grootste zorgen liggen ook hierin op het gebied van security en compliance. Korton helpt u bij deze uitdagingen. Wij bieden u de cybersecurityexpertise en -ervaring die u nodig heeft om uw organisatie te beveiligen. Zij zorgen dat u zich met een gerust hart kunt focussen op uw business.

Waarom Korton?
Korton is ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd, hierdoor weten wij erg goed wat er bij serieuze beveiliging komt kijken. Wij bekijken uw beveiligingsvraagstuk vanuit een groter geheel. We nemen een stap terug en kijken naar de business requirements en uw strategie. We houden hierbij ook rekening met het juridische aspect, zodat u een bewuste en weloverwogen keuze kunt maken.

Wij komen graag met u in gesprek

Neem nu contact op met onze adviseurs

Heeft u een project of ondergaat u straks een bedrijfsverandering? Een technische of functionele vraag waar u vrijblijvend advies in wenst?

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay