Uw netwerk is uw backbone.

Maak uw verbindingen klaar voor de digitale transformatie.

Verbeter uw prestaties en gebruikerservaring terwijl u de complexiteit vermindert.

Gebouwen worden steeds ‘intelligenter’ door systemen die met elkaar communiceren. Organisaties zijn afhankelijk van de ICT-voorzieningen die intern en/of extern opgesteld staan. Networking vormt hier een integraal onderdeel in. Hiermee neemt het belang van een veilig en betrouwbaar intern netwerk toe.

Korton heeft de expertise en faciliteiten om bedrijfskritische netwerken in te richten en te beheren. Wij koppelen uw interne networking aan externe WAN-verbindingen. Wij houden rekening met de afgesproken beschikbaarheid, veiligheid en continuïteit van de omgeving. In het architectuuradvies houden wij rekening met de type datastromen en de eisen die gesteld worden qua snelheid, veiligheid en continuïteit. De vastgestelde architectuur bouwen, onderhouden en beheren wij voor u.

Managed Services zakelijke networking
Onze managed services voor zakelijke netwerken maakt gebruik van open, servicegerichte platforms en mensen met uitgebreide technologische kennis over de hele wereld. We helpen u kostenefficiënt te schalen, de beschikbaarheid te optimaliseren, continue verbetering te waarborgen en toegang te bieden tot een brede basis voor vaardigheden die u de klok rond kunt leveren. Voor netwerkoplossingen en de onderdelen die daarbij aansluiten, leveren wij Cisco en HP.

Ondersteuning networking
Binnen een netwerkinfrastructuur kunnen wij ondersteuning bieden op:
1. firewalls & beveiligingssystemen;
2. routers;
3. switches;
4. draadloze communicatie apparatuur;
5. beveiligingsapparatuur en VPN en SSL.

Managed Connectivity

Vast en Draadloos

Uw netwerk is zeer belangrijk. Bied uw medewerkers professionele (draadloze) bandbreedte aan. Los uw bandbreedte-uitdagingen op met slimme oplossingen.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay