Onze expertise versnelt uw Digitale Transformatie!

Maak gebruik van onze expertise en diensten om uw ICT zo optimaal mogelijk in te zetten.

Veilig en betrouwbaar uitbesteden van ICT begint met de juiste expertise

Succesvol uitbesteden begint met partnership, vertrouwen en de juist expertise. Dit is de basis voor een duurzame relatie. Wij benutten de kracht van technologie, om u te helpen geweldige dingen te doen. U houdt zelf de regie. U besteedt alleen die ICT uit die u zelf niet in eigen beheer wenst te nemen. Onze bekwame professionals bieden de expertise die u nodig heeft. Om zo de digitale reis van uw organisatie te versnellen. Wij nemen u mee om net dat stapje verder te gaan.

Onze expertise maakt ICT voorspelbaar en betrouwbaar
In tijden van Het Nieuwe Werken en de altijd terugkerende vraag naar kostenreductie, biedt Korton u een goed alternatief voor bestaande diensten. Korton levert de meest complete werkplekoplossing, inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en back-up. Schaalbaar, applicatie-onafhankelijk en gebaseerd op onze meer dan 20 jaar lange ervaring met werkplekbeheer. Cloud Sourcing is ons antwoord op uw vraag naar meer flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit tegen lagere kosten.

Borging van kwaliteit en continuïteit
Cloud Sourcing van Korton maakt het leven van ICT-managers een stuk makkelijker. Acterend vanuit marktstandaarden en met hoge kwaliteit. We zijn een betrouwbare raadgever voor onze klanten. Klanten die binnen de digitale transformatie hun ICT-oplossingen afstemmen om bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Hieronder ontdekt u enkele van onze expertises

 

Werkplek en Samenwerking

Cloud en Connectivity

Borg uw bedrijfsapplicaties en data op een betrouwbare, flexibele en veilige manier.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay