Cloud Sourcing

Maak uw organisatie agile en klaar voor de Digitale Transformatie

Naar de Cloud? Doen, maar met beide benen op de grond.

Diensten om ICT uit te besteden met de Cloud, ook wel Cloud Sourcing, zijn inmiddels goed bekend. ICT wordt beschikbaar in een schaalbaar pay per use model. We zetten de voordelen nog eens op een rij.

 

Kunt u zelf deze voordelen blijven realiseren?
Met alle huidige en toekomstige ICT-ontwikkelingen wordt ICT in eigen beheer steeds complexer en duurder. U zult moeten investeren in hardware, software en mensen en hun kennis continue ontwikkeling. Overstappen op Cloud en uw ICT uitbesteden is een lonend alternatief. Even terug naar af. ICT is niet uw core business, maar wel belangrijk voor uw organisatie. U zoekt een manier om de ICT schaalbaar en betaalbaar te maken. Cloud Sourcing kan absoluut een oplossing zijn. Het is tijd voor een goed gesprek.

Prima, Cloud sourcing. Maar waarom met Korton?

U besteedt ICT uit omdat het u verder helpt bij het realiseren van uw bedrijfsplannen en doelen. Complexe vragenstukken die om heldere antwoorden vragen. Korton levert de meest complete ICT Cloud diensten, die eenvoudig en laagdrempelig worden gefaciliteerd,  vanuit een duidelijk Cloud delivery model op maat. En daarbij de beste service die u kunt wensen.

Onze Expertises

Ervaar de kracht van Cloud vanuit Korton

Onze oplossingen maken het voor u makkelijk om maandelijks op- of af te schalen wanneer de situatie daarom vraagt. Wij binden u niet met langdurige contracten, maar wel met een uitstekende dienst!