Bent u benieuwd welke cloud diensten bij u passen? Vraag het whitepaper aan en laat u informeren!

Cloud diensten: uw bedrijfskritische applicaties maximaal beschikbaar

Uw afweging

Brengt u uw bedrijfskritische applicaties en content in de cloud? Of houdt u ze toch maar liever achter slot en grendel binnen de muren van uw bedrijfspand? Wanneer u voor deze afweging staat, kunnen de unieke cloud diensten van Korton u wellicht verder helpen in uw beslissingstraject. Drie belangrijke redenen om onze cloud diensten serieus te overwegen.

 
Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen private, public en hybrid cloud? Dit leest u in ons whitepaper.
VRAAG WHITEPAPER AAN

 

 

 

 

Ons aanbod

 

1. Uniek TWIN Datacenter

Korton beschikt over het unieke TWIN Datacenter. Dit is Cisco Certified en gerealiseerd met geavanceerde apparatuur en software. TWIN zegt het al: het gaat hier in feite om twee datacenters op twee gescheiden locaties: in Amsterdam en Utrecht. Ze zijn aan elkaar gekoppeld. Valt één datacenter uit, dan draaien alle servers en data op de tweede locatie door. Alle netwerkverbindingen zijn dubbel uitgevoerd en end-to-end beveiligd.

 

2. Maximale flexibiliteit

Korton biedt een maximale flexibiliteit. Wij denken samen met u na over de ICT-infrastructuur die u in gedachten hebt. Wij zorgen op uw tijd voor een al dan niet gefaseerde cloud migratie. U blijft op deze manier altijd ‘in control’ over de ICT-infrastructuur en welke cloud services u afneemt.


tabel cloud dienstenDe hybrid cloud is mogelijk in elke gewenste combinatie van private, public en on-premise. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

 

Wilt u weten wat de voordelen zijn van cloud t.o.v. on premis en wat de verschillen zijn tussen private en public cloud? Dit leest u in ons whitepaper.
VRAAG WHITEPAPER AAN

 

 

 

3. Unieke prijs-prestatieverhouding

Korton biedt u een van de veiligste cloud diensten op de Nederlandse markt. We doen dat in een unieke prijs-prestatieverhouding. Wij maken enterprisekwaliteit cloud services ook beschikbaar voor middelgrote bedrijven met meer dan vijftig werkplekken én voor ondernemingen met bedrijfskritische applicaties en data, waarbij veiligheid en continuïteit van ICT essentieel zijn.

 

Uw voordelen bij onze cloud diensten

 

1. Zo veilig als nodig

  • cloud-beveiliging-large@2xVoor de public cloud maken wij gebruik van Microsoft Azure. Ondanks het open karakter daarvan bieden wij op deze public cloud oplossing toch een end-to-end beveiliging. Waar uw medewerkers ook aan het werk zijn, ze doen dat altijd achter de EdgeProtect firewall. Al uw dataverkeer van en naar de public cloud loopt via het beveiligde netwerk van Korton.
  • Kiest u voor de hoogste beschikbaarheidsoptie, dan staan uw bedrijfskritische data en applicaties zeer veilig in onze private cloud, gerealiseerd in ons eigen TWIN Datacenter. Alle netwerkverbindingen zijn dubbel uitgevoerd en end-to-end beveiligd. Dankzij deze unieke constellatie gaat ook bij een eventuele storing niets verloren. De Korton ICT-infrastructuur blijft volledig voor u beschikbaar. Daardoor is de continuïteit van uw business gegarandeerd. Ook belangrijk: uw data staan gegarandeerd altijd in Nederland. Uiteraard kunt u ook kiezen voor andere beschikbaarheidsopties.
  • De cloud diensten van Korton zijn kwalitatief geborgd door ISO 27001, dé standaard voor informatiebeveiliging. Uw data en applicaties zijn veilig voor hacken, inbraak en brand.

 

2. Wanneer en waar u wilt

cloud-overstappen-large@2xU maakt uw eigen risicoanalyse. Op basis daarvan bepaalt u wanneer u welke bedrijfskritische applicaties en data u wilt onderbrengen in de private cloud. U beslist of en wanneer u andere minder kritische data onderbrengt in de public cloud. U creëert naar wens een hybrid cloud oplossing, waarin u de voordelen van de public en private cloud combineert. Wilt u bepaalde gegevens binnenshuis laten, dan is dat ook mogelijk. Wij bieden u een maximale flexibiliteit en kunnen uw private cloud naadloos integreren met uw public cloud of met uw ICT-omgeving op locatie.

 

3. Uw kosten transparant

coins-large@2xOnze cloud diensten van enterprisekwaliteit zijn schaalbaar, veilig, flexibel en optimaal beschikbaar. Nergens anders vindt u voor deze kwaliteit een betere prijs-prestatieverhouding. U betaalt slechts wat u afneemt: per gebruiker of resource per maand. Uw kosten zijn volledig transparant.

 

Service Level Agreement

De basis onder onze cloud dienstverlening is de onderliggende Service Level Agreement. Wilt u uw ICT-infrastructuur geheel of voor een deel onderbrengen in de public of private cloud? Wilt u een hybrid cloud creëren? Over deze zaken maken wij vooraf duidelijke afspraken. Die leggen we vast in een Service Level Agreement (SLA). Voor een vast bedrag per maand doen we wat we met u hebben afgesproken.

 

Een veilige cloud. Hij is voor u nog nooit zo bereikbaar geweest als nu. Wilt u een deel van uw ICT-infrastructuur integreren in de cloud? Maak dan een afspraak met een van onze accountmanagers of vul onderstaand formulier in.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.